Behöver ni en journalist som är självgående, flexibel, effektiv och kan leverera snabbt? Många års erfarenhet från bl.a. SVT, Washington Post, Al Jazeera, ETC och Sveriges radio P1 gör att du kan lita på min höga kvalitet i text, bild och video. Jag jobbar lika gärna med nyheter, grävande journalistik som features och längre dokumentära format. Oavsett om ni behöver filmare, videograf, skribent, reporter, fotograf, researcher eller en annan typ av kameleont hör av er.

Video

Är film det bästa mediet för att berätta historien? Jag filmar, redigerar, intervjuar, tar hand om ljussättning och fångar kärnan. Och om du vill kan du fokusera på intervjun eller historien och annars fixar jag den biten också.

Journalist | Researcher

Söker du en journalist som kan presentera information på ett enkelt och informativt sätt utan slang och svår terminologi? Behöver du någon som gör din research och gräver på djupet? Jag jobbar såväl samman i ett projekt som själv. Hör av dig så pratar vi ihop oss.

Fotografi

Söker du en självgående fotograf som tar de spontana bilderna eller personporträttet som medföljer din intervju? Har du en helt annan ide eller vill ha hjälp med utförandet? Oavsett situation hjälper jag till.

Kontakta mig

Ibland är det bråttom och ibland måste du planera framåt.
Oavsett situation – hör av dig.