Syns med innehåll som berör

Jag jobbar med marknadsföring med fokus på innehåll som berör, underhåller, informerar och utmanar. I mig får du både en generalist och specialist. Allround inom marknadsföring. Specialist när det gäller innehållsskapande. I ord, bild och film. Jag utmanar och lyssnar. Är lika delar strategi som den utförande. För uppdragsgivare såsom Netflix, Amazon, Canon Europe, lokala företag och ideella organisationer lyfter jag ert varumärke. Jag jobbar lokalt och internationellt och inget är för stort eller för litet.

Cases | Uppdrag

Se tidigare uppdragsgivare som visar hur jag berättar, lägger upp en strategi eller genomför en kampanj. Bland kunder finns alltifrån Netflix, Amazon och Canon Europe till lokala företag och ideella organisationer. Inget är för stort eller för litet.

Tjänster

Varumärkesresor. Content marketing. Att skapa kampanjer. Text, foto och filmproduktion. För sociala kanaler, nyhetsbrev, artiklar eller annonser. Jag är en marknadsföringsgeneralist med fokus på innehållsskapande som ger mervärde.

Om Mig

Jag anpassar mig snabbt och går in varje nytt uppdrag med samma entusiasm. Inget är för komplicerat, för snabbt eller för konstigt. Men mycket är spännande. Min nyfikenhet, inlevelseförmåga och mitt driv är starka punkter. Och jag ser till att vi har roligt tillsammans.

Ibland är det bråttom och ibland måste du planera framåt. Oavsett situation – hör av dig.