Marknadsföring med starkt innehåll

Marknadsföring med fokus på att skapa innehåll. Jag är både generalist och specialist. Allround inom marknadsföring. Specialist när det gäller innehållsskapande. I ord, bild och film. Jag utmanar och lyssnar. Är nästan lika delar strategi som den utförande. För uppdragsgivare såsom Netflix, Amazon och Canon Europe, lokala företag och ideella organisationer lyfter jag varumärket. Jag jobbar lokalt och internationellt. Inget är för stort eller för litet. Oavsett ditt varumärke är du mitt fokus.

Cases | Uppdrag

Se tidigare uppdragsgivare som visar hur jag berättar, lägger upp en strategi eller genomför en kampanj. Bland kunder finns alltifrån Netflix, Amazon och Canon Europe till lokala företag och ideella organisationer. Inget är för stort eller för litet.

Tjänster

Varumärkesresor. Content marketing. Att skapa kampanjer. Text, foto och filmproduktion. För sociala kanaler, nyhetsbrev, artiklar eller annonser. Jag är en marknadsföringsgeneralist med fokus på innehållsskapande som ger mervärde.

Om Mig

Jag anpassar mig snabbt och går in varje nytt uppdrag med samma entusiasm. Inget är för komplicerat, för snabbt eller för konstigt. Men mycket är spännande. Min nyfikenhet, inlevelseförmåga och mitt driv är starka punkter. Och jag ser till att vi har roligt tillsammans.

Ibland är det bråttom och ibland måste du planera framåt. Oavsett situation – hör av dig.