Detta hjälper jag dig med

Söker du en marknadsföringsbyrå? Har du en idé, ett mål eller ett specifikt marknadsföringsbehov? Oavsett vad du behöver är jag någon som tänker brett och på detaljerna, lyssnar och utmanar. Ibland behövs en strategi, ibland någon som utför era planer. Oavsett var ni är i er marknadsföringsresa hoppar jag enkelt in. Kontakta mig så kommer ni att märka att flexibilitet, produktivitet och passion är ledorden i min verksamhet.

Content marketing | SEO – copy

Att skapa innehåll som läses, ses, lyssnas på. På riktigt. Det är svårare än det låter. Det är där jag kommer in. Jag stärker ert varumärke med nytt innehåll. Dessutom sökords-optimerar jag gärna ditt innehåll (SEO). Oavsett om ni föredrar text, bild eller video.

Lansera kampanjer

Behöver du någon som ser till att kampanjen lanseras i tid, för rätt budget och utan strul? Med mig blir det en tydlig raksträcka. Jag har lanserat tiotal kampanjer samtidigt för bland andra Netflix och Canon Europe.

Varumärket | Strategi & produktion

Det är ett riktigt pussel att ha tid för strategi, få fram ett bra koncept och producera innehåll i tid. Det pusslet kan jag ta hand om. Jag jobbar strategiskt och långsiktigt och producerar och lanserar kampanjer.

Sociala kanaler

Facebook är för äldre kvinnor, LinkedIn är ett professionellt nätverk och Snapchat för tonåringarna. Nja, riktigt så enkelt är det inte men jag skapar sociala kampanjer som läses, uppskattas, retweetas, delas och gillas. #HörAvDig!

PR | synlighet i media

Känns det svårt att nå ut? Som journalist för bl.a SVT och Washington Post vet jag vilka knappar du ska trycka på. Mitt PR arbete gjorde att en av mina kunder fick intervjuer med BBC, The Guardian och NPR.

Ibland är det bråttom och ibland måste du planera framåt.
Oavsett situation – hör av dig.