Nyfiken, passionerad och flexibel journalist

Med uppdragsgivare såsom Washington Post, Al Jazeera, Goldman environmental prize, SVT och ETC är jag van vid att anpassa mig snabbt och går in varje uppdrag med samma entusiasm. Jag lyssnar och utmanar. Såväl dig som mig själv. Jag är självgående och levererar i tid. Och jag ser till att vi har roligt tillsammans. Mitt mål är att skildra samhället och porträttera människor. Att rapportera sanningen, oavsett vems. I text, bild och video uppmuntrar jag till förståelse och dialog. Berör det dig så berör det mig!

Uppdrag

Här hittar du tidigare uppdrag som visar mitt uttryck i text, bild och video. Jag skildrar livsöden, historier, situationer och mänskliga utmaningar. Uppdragsgivare är många men några är Washington Post, Al Jazeera, Goldman environmental prize, SVT, ETC och Omvärlden.

Tjänster

Filmare, journalist, videograf, skribent, reporter, fotograf, researcher. Jag byter skepnad som en kameleont och berättar med hjälp av text, bild och video. För att kommunicera detaljer och hela historien väljer jag medium efter röst. Så alla får sin röst hörd – på rätt sätt.

Om mig

Jag anpassar mig snabbt och går in varje uppdrag med samma entusiasm. Inget är för komplicerat, för snabbt eller för konstigt. Men mycket är spännande. Min nyfikenhet, inlevelseförmåga och mitt driv är starka punkter. Att fördjupa mig, förtydliga, tänka i olika infallsvinklar och hålla det kort är mitt arbetssätt. Jag lyssnar och utmanar. Såväl dig som mig själv. Jag är självgående och levererar i tid. Och jag ser till att vi har roligt tillsammans.

Ibland är det bråttom och ibland måste du planera framåt.
Oavsett situation – hör av dig.