Som fotograf med stark bakgrund inom marknadsföring och journalistik skapar jag innehåll. I ord, bild och på film. Att fånga en person, situation eller ämne på rätt sätt är vad jag brinner för. Jag hjälper dig med såväl strategi som att utföra det ni vill ha gjort. Och ert varumärke är alltid i fokus.

Fotograf för ditt företag - Full Story Media

Cases

För mig är det viktigaste att du får precis vad du vill ha. Vare sig det är att fånga det viktiga ögonblicket, se samhörigheten hos en antal personer eller att fånga människan bakom titeln i en porträttbild. Här hittar du tidigare cases | uppdrag som fotograf och filmare.

Tjänster

Jag fångar ögonblick, situationer och människor. I bild och på video. För hemsidan, era sociala kanaler, personaltidningen, annonsen, kampanjen eller nyhetsbrevet. Oavsett var ni befinner er i varumärkesresan kan jag hjälpa er med er visuella kommunikation.

Om Mig

Jag anpassar mig snabbt och går in varje nytt uppdrag med samma entusiasm. Inget är för komplicerat, för snabbt eller för konstigt. Men mycket är spännande. Min nyfikenhet, inlevelseförmåga och mitt driv är mina starka egenskaper. Och jag ser till att vi har roligt tillsammans.

Ibland är det bråttom och ibland måste du planera framåt. Oavsett situation – hör av dig.