I video och foto fokuserar jag på att fånga ett speciellt tillfälle, en känsla, en tanke. Ett lyckat foto är ett samarbete mellan personen bakom och framför kameran. Eftersom få är avslappnade framför kameran jobbar jag därför inte bara med bilder utan främst med människan framför mig.

Kommersiella uppdrag

Behöver du en fotograf eller en video för att stärka varumärket? Vill du uttrycka vad som gör din medarbetare unik? Eller fånga kärnan i er produkt? Behöver du hjälp med marknadsföringstänket bakom en bild eller en video? Eller behöver du något helt annat? Se tidigare uppdrag från WWF, Fairfood och många fler här.

Redaktionella uppdrag

Att se människan. Ta fram ett annat uttryck. Att hitta den annorlunda detaljen. Jag tar fram foto och film som passar er målgrupp och som uppmuntrar till förståelse och dialog. Se tidigare uppdrag från bl.a Washington Post, Al Jazeera och ETC här.

Video och foto för ditt företag - Full Story Media

Om mig

Jag anpassar mig snabbt och går in varje uppdrag med samma entusiasm. Inget är för komplicerat, för snabbt eller för konstigt. Men mycket är spännande. Min nyfikenhet, inlevelseförmåga och mitt driv är starka punkter. Och jag ser till att vi har roligt tillsammans.

Kontakta mig

Ibland är det bråttom och ibland måste du planera framåt.
Oavsett situation – hör av dig.